Зміни у штатній чисельності виконавчого апарату Олевської міської ради

На 30 сесії міської ради було прийнято рішення щодо внесення змін у структуру та штатну чисельність виконавчого апарату Олевської міської ради та її комунальних установ.

Олевська міська рада бере участь у Програмі  «U-LEAD з Європою» з покращення якості адміністративних послуг, у рамках цього Олевська громада долучається до спеціального виду допомоги  «Мобільний ЦНАП». Олевський ЦНАП має можливість отримати безкоштовно автомобіль для надання адміністративних послуг. Це наблизить якісне надавання послу до сіл громади. Приблизна вартість такого автомобіля становить 1,5 млн. грн. Однією з умов його отримання є наявна посада водія в Центрі надання адміністративних послуг, тому виникла необхідність ввести до штату ще одну посаду.

Керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин додав, що  у відділ містобудування, архітектури та будівництва вводиться також посада головного спеціаліста. Це зумовлено тим, що, відповідно до Закону, у відділі містобудування має бути містобудівний кадастр.

Далі Юрій Григорович повідомив депутатів, що можливо, це не останні зміни у структурі та штатній чисельності виконавчого апарату,  адже держава може передати об’єднаним громадам й інші функції.

Відповідне рішення було прийнято депутатами одноголосно – 18 «за».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту