Положення про конкурси-вікторіни «Чи я знаю українську мову» та «27 років незалежності»

І. Загальні положення

1.1.       Основним завданням конкурсу-вікторини «Я знаю українську мову та історію незалежної України»  (далі – Конкурс-вікторина) є утвердження в свідомості та почуттях громадян патріотичних цінностей, переконань і поваги до своєї громади, країни в цілому, українського народу, його культури, його мови; стимулювання пізнавальної активності і самостійності у жителів громади.

1.2.       Організаторами конкурсу є  Олевська міська рада об’єднаної територіальної громади.

1.4.       Інформація про проведення Конкурсу оприлюднюється на офіційному веб-сайті  Олевськогої міської ОТГ.

ІІ. Умови Конкурсу

2.1. У Конкурсі-вікторині беруть участь діти та дорослі у трьох вікових категоріях:

віком від 6 до 10 років;

віком від 10 до 15 років;

від 15 років і старше.

2.2. Конкурс-вікторина стосується  двох тем: «Чи я знаю українську мову» та «27 років незалежності».

2.3. Конкурс-вікторина буде проводиться 24 серпня 2018 року о 17:00 у скверику на площі Соборній у м. Олевськ.

2.4. Організатори Конкурсу-вікторини готують перелік запитань за рівнем складності відповідно до трьох вікових категорій.

2.5. Запитання до вікторини «Чи я знаю українську мову» будуть стосуватися лексики української мови, правильності слововживання, дотримання стилістичних норм в усному мовленні.

2.6. Запитання до вікторини «27 років незалежності» будуть пов’язані з історією та культурою періоду незалежної України, тобто від 1991 року до сучасності.

2.7. Вікторини будуть проводитися у двох локаціях у сквері на площі Соборній (навпроти кафе  Старе місто»). Суть Конкурсу-вікторини полягає у тому, що всі бажаючі взяти участь у вікторині,  підходять до організаторів вікторини, із запропонованих конвертів із запитаннями вибирають свій. Переможцем вважається той, хто дав правильно відповідь на одне запитання (вікова категорія від 6 до 10 років), у старших вікових категоріях на –  три.

 ІІІ. Визначення та нагородження переможців Конкурсу-вікторини

3.1. Ті учасники, які правильно дали відповідь на запитання вікторини, отримають у подарунок іміджеву продукцію з логотипом міста Олевськ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту