Тепениця відсвяткувала День села

19 серпня на території  Тепеницького сільського будинку культури відбулося святкування Дня села.

Урочиста частина свята розпочалась о 18:00 год. На сцену для привітання були запрошені заступник міського голови Яків Осипчук, помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян, представник від ТОВ «Агротехнолоджі Груп» Марія Семенова та в.о. старости с. Тепениця, с. Соснівка, с.Хмелівка, с. Артинськ, с. Обище Володимир Кайданович, який подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема тим хто допомагав під час підготовки святкування. Також побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді.    

Від Володимира Арешонкова грамотами та грошовими винагородами були нагороджені: ветеран праці в галузі освіти с. Тепениця Квятківська Олена, ветеран праці в галузі  медицини с. Соснівка Охремчук Любов, мати-героїня та кращий зразковий двір с. Артинськ Ткач Ніна, ветеран праці та учасниця вокального ансамблю «Заспів» с. Хмелівка Мосійчук Галина.

Грамотами та подарунками від Олевської міської ради були нагороджені Павленко Петро за кращий зразковий двір, ветеран праці в галузі освіти Талах Тетяна, ветеран праці сільського господарства Козловець Марія, зразкове подружжя (62 роки подружнього життя) Островський Франко та Островська Ксенія, Кайданович Володимирович за вагомий внесок у розвиток села, учасники бойових дій на сході України: Курильчук Василь, Саленко Олег, Стафійчук Олександр, Волинець Володимир, Шибецький Руслан, Костенюк Федір.

Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан та гостей свята, чим дарували позитивні емоції та хороший настрій. 

Святковий настрій та музичні вітання дарували гостям свята: вокальні ансамблі «Журавушка» с. Тепениця, «Заспів» с. Хмелівка, народний вокальний аматорський гурт «Олевчани» (подарунок народного депутата України Володимира Арешонкова), танцювальний номер у виконанні Левчук Катерини, Покальчук Світлани і Савицької Дар’ї. Також демонстрували свої вокальні здібності аматори художньої самодіяльності від Тепеницького Будинку культури: Романчук Наталія, Романчук Анастасія, Вольська Ольга, Ковальчук Лілія та Ткач Михайло (с. Обище).

В День села був проведений і футбольний турнір імені Станіслава Михайленка, в якому перемогла футбольна команда села Тепениця «Тризуб», яка була нагороджена кубком, грамотою та грошовою винагородою. Найкращі гравці команд також були нагороджені грамотами, статуетками та грошовими винагородами.

Чудові подарунки подарували Тепеницькому БК: дві стійки для мікрофонів  – Компанія ТОВ «Агротехнолоджі Груп» та ікону – вокальний ансамбль «Заспів» с. Хмелівка.

Наприкінці свята була висловлена подяка спонсорам: Олевській міській раді, Коцу Віктору, Кладову Олександру, Торгонському Валентину, Кострубі Федору та головному спонсору свята ТОВ «Агротехнолоджі Груп».

Після урочистої частини концерту на гостей чекала святкова дискотека від Олександра Дєдікова, Романчук Наталії та Ткача Михайла.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту