Результати фотоконкурсу «Люблю Україну»

В рамках проведення святкування Дня незалежності України Олевською міською радою було організовано фотоконкурс «Люблю Україну». В ньому взяли участь у різних номінаціях 7 осіб. Згідно правил конкурсу, переможець в номінації визначається за наявності 5 учасників. Нажаль, достатня кількість претендентів була лише у двох: «Олевщина – найкраща частинка України» та «Молодь незалежної України». У номінації «Обличчя Олевської громади» через недостатню кількість конкурсних фотографій переможець не визначався.

Отож, участь у конкурсі взяли: Микола Данюк, Анастасія Шаповал, Михайло Власюк, Раїса Власюк, Олег Стаднік, Людмила Саковець та Світлана Дворецька.

У номінації «Олевщина – найкраща частинка України» перемогло фото Світлани Дворецької. У номінації «Молодь незалежної України» переможним знімком визнано роботу Миколи Данюка. Переможці отримають грошову винагороду у сумі 300 грн.

Олевська міська рада висловлює подяку всім учасникам за творчість та активність!

У зв’язку з сильними поривами вітру під час святкування Дня незалежності України організація фотовиставки у сквері міста виявилась неможлива. Проте всі бажаючі можуть побачити виставку робіт фотоконкурсу «Люблю Україну» в Олевському народному краєзнавчому музеї до 2 вересня включно!  

Переможне фото у номінації «Олевщина – найкраща частинка України», Світлана Дворецька

Переможне фото у номінації «Молодь незалежної України», Микола Данюк

Фото: Микола Данюк

Фото: Микола Данюк

Фото: Анастасія Шаповал

Фото: Михайло Власюк

Фото: Михайло Власюк

Фото: Раїса Власюк

Фото: Раїса Власюк

Фото: Олег Стаднік

Фото: Людмила Саковець

Фото: Людмила Саковець

Фото: Світлана Дворецька

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту