Тарифи, розміщення реклами та інші питання виконавчого комітету

31 серпня відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. Перед початком засідання, міський голова Олег Омельчук вручив грамоту жителю м. Олевськ Миколі Закірову за порятунок дитини. Її планували вручити на офіційній частині святкування Дня незалежності України, проте Микола Рафаїлович не був присутній.

Також міський голова привітав квітами члена виконавчого комітету, який святкував День народження цього дня – Василя Тимощука. Також Олег Васильович привітав нового головного лікаря некомерційного комунального підприємства «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради Олену Вишневську.

Члени виконавчого комітету розглянули 20 питань, серед яких надання одноразової матеріальної допомоги. До міської ради звернулося 17 жителів громади. На лікування було виділено 7 000 гривень жителям с. Замисловичі, с. Юрове та м. Олевськ. 1 000 гривень виділили жительці села Рудня-Бистра на ліквідацію наслідків стихійного лиха. 7 жителів громади звернулось по допомогу на поховання матері, чоловіка, тітки, батька, сина. Всім було виділено по 500 грн. Це жителі с. Сущани, с. Лопатичі, с. Покровське, с. Корощине та м. Олевськ.

Було затверджено режим роботи магазину «М’ясна точка», який розташований за адресою: м. Олевськ, вул. Кооперативна, буд.1а. Він працюватиме щоденно, без перерви та вихідних з 8:00 год. до 19:00 год. Відповідним рішенням виконавчий комітет зобов’язує власника магазину оформити працівників, згідно чинного законодавства, та забезпечити прилеглу до торгової точки територію належним освітленням та урнами для сміття.

Розглянувши подання адміністрації ТОВ «Олевське орендне підприємство  теплових мереж» та наданий ними розрахунок тарифу на теплову енергію, її виробництво з використанням альтернативних джерел енергії, транспортування та постачання, було встановлено тарифи на теплову енергію для  установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету:

         – виробництво теплової енергії 1354,7 грн/Гкал.;

         – транспортування теплової енергії 68,25грн/Гкал.;

         – постачання теплової енергії 7,11 грн/Гкал.

Разом з тим, з метою забезпечення стабілізації цін на комунальні послуги, виконавчий комітет зобов’язує адміністрацію ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж» шукати можливості щодо зниження собівартості надання послуг, щоквартально проводити аналіз фактичних втрат, а в разі зростання цін на енергоносії – подавати розрахунки на розгляд виконкому.

Директор ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж» Анатолій Повар має забезпечити інформування споживачів з посиланням на дане рішення не менше, ніж за 15 днів до введення тарифу на житлово-комунальні послуги у дію.

Також виконавчий комітет вирішив провести конкурс з визначення виконавця послуг по вивезенню твердих побутових відходів від приватного сектору житлових будинків, організацій підприємств та установ в Олевській міській об’єднаній територіальній громаді. Обсяг послуг – 12 тис. куб. м. на рік.

Було прийнято рішення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з обслуговування та ремонту мереж вуличного освітлення населених пунктів об’єднаної територіальної громади. Перевага надається учасникові, який має транспортні засоби різних типів для проведення технічного обслуговування та ремонту вуличного освітлення.

Члени виконавчого комітету надали згоду на зрізання аварійних дерев: двох в’язів, ялини, дуба та клена в селі Лопатичі, трьох кленів в селі Юрове, дуба в селі Зубковичі, клена по вул. Свято-Миколаївська в м. Олевськ та дуба по вул. Покальчука.

Не підтримали члени виконавчого комітету рішення про надання дозволу на розміщення реклами. Українська Християнська Церква «Нове покоління», яка зареєстрована за адресою: вул. Пушкіна, 13-а, м. Олевськ, звернулася з проханням надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, білбордів розміром 4м. на 2м. у місті Олевськ по вул. Герцена та у с. Соснівка по вул. Об’їзна. Проти відповідного рішення виступив член виконавчого комітету Євгеній Рябой. «Скоро будуть білборди, як дорогою до Києва, на кожному метрі», – прокоментував Євгеній Миколайович. В ході голосування, три голоси «проти»: Євгеній Рябой, Євгеній Дубченко та Олена Розе.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту