Руслана Пашинська завітала в Жубровицький дитячий садок

Нещодавно президент Благодійного фонду Сергія Пашинського Руслана Пашинська завітала до дитячого садочка в с. Жубровичі.

Нещодавно за кошти Благодійного фонду Сергія Пашинського 20 дітей учасників АТО їздили на оздоровлення в Генічеськ.

Під час візиту в садочок «Чебурашка» Руслана Анатолівна подарувала дітям іграшки та солодощі і була приємно вражена тим, що садочок світлий, дуже гарний і помітно, що його люблять і про нього дбають.

 «Я рада, що маю змогу зробити життя дітей радіснішим і щасливішим. Для мене важливо розуміння того, що твоя участь та  турбота для когось – це щастя і це дає мені сили, я отримую від цього задоволення», – прокоментувала Руслана Пашинська.

Пізніше Руслана Анатолівна обговорила із завідуючою садочка Марією Гілюк та батьками актуальні проблеми їхнього закладу. Марія Миколаївна розповіла,  найбільше хотілось їй те, щоб  у садочку були розвиваючі комплекси та іграшки, адже розвивати увагу, дрібну моторику, логіку дуже важливо для дитини і важливо це робити згідно з віком.

Руслана Пашинська вислухала та підтримала побажання завідуючої та батьків і пообіцяла в найближчий час посприяти у їх вирішенні.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту