Вручення безкоштовних путівок на море дітям учасників АТО

7 серпня в приміщенні міської ради відбулось вручення путівок на відпочинок дітям учасників АТО. Двадцять дітей поїдуть на оздоровлення в табір «Дружний», що знаходиться в селі Генічеськ, Херсонська обл. На морі жителі Олевської громади будуть знаходитись 10 днів.

Фінансується перебування дітей за рахунок коштів Благодійного фонду Сергія Пашинського. Транспортні витрати, фінансування автобусу в обидві сторони, бере на себе Олевська міська рада. Путівки вручав депутат Житомирської обласної ради, генеральний директор державного концерну «Укрторф» Андрій Озерчук та голова Спілки воїнів-учасників АТО Олевського району Андрій Іванов. Вони повідомили, що безкоштовні поїздки для дітей Олевщини плануються й надалі, а також подякували міському голові Олегу Омельчуку за співпрацю та допомогу в організації поїздки. Також представники Благодійного фонду попросили дітей поділитися щирими враженнями після відпочинку для того, щоб врахувати на майбутнє всі зауваження та пропозиції.

Остаточний список дітей, які відправляться на море, включає в себе жителів різних населених пунктів громади: 4 дітей з с. Кам’янка, 3 з м. Олевськ, по дві дитини з сіл Замисловичі, Кишин, Лопатичі, Перга та по одній дитині з сіл Соснівка, Зольня, Корощине, Стовпинка, Майдан-Копищенський.  

1 коментар

  • Щиро вдячні народному депутату України Сергію Володимировичу Пашинському за надання путівок в оздоровчий табір “Дружній” дітям учасників АТО Олевської громади та подяка керівникам ОТГ за фінасове забезпечення безкоштовного проїзду наших дітей до місця призначення і в зворотньому напрямку комфортабельним автобусом.
    Бажаєм здоров”я Вам і Вашим родинам, натхнення у благородній справі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту