День села Копище

21 вересня вдруге Копище святкувало День села. Біля сільського Будинку культури зібралися чи не всі жителі села та гості.
«Копище – наше давнє і рідне село. Це наша колиска, це мамина пісня, це татова мудра порада, бабусине коріння, надійний причал у бурхливому морі житті», – розповіла під час виступу учениця.
Від Олевсьокої міської ради привітав жителів села Копище заступник міького голови Яків Осипчук. Подяками та грошовими нагородами від міської ради були нагороджені художній керівник будинку культури Анатолій Борисовець та вчитель математики Копищенської ЗОШ Оксана Малецька.
За дорученням народного депутата України Володимира Арешонкова Віктор Черних вручив подяки та грошові нагороди Василю Шапорді, Миколі Морозу, Марії Лозко та Катерині Лозко.
Депутат обласної ради Сергій Крамаренко подарував Копищенській ЗОШ телевізор, за що директор школи Катерина Лозко була щиро вдячна.
Під час свята були представлені роботи декоративно-прикладного мистецтва: Марії Скрит, Валентини Волинець, Тетяни Бумар та учениці 6 класу Софії Чернухи.
Музичні вітання та танцювальні номери для жителів та гостей виконували місцеві аматорські колективи.
Село Копище пишається багатодітними родинами, їх у селі аж 132. Також 55 жінкам Президентом України присвоєне почесне звання «Мати-героїня».
Слова подяки лунали і працівникам культури, учасникам художньої самодіяльності та підприємцям. Привітали і найстаршу жительку села Снігур Катерину 1924 р. н.
Згадали жителі та гості свята односельчан, які боронили Батьківщину на сході України. У Копищі проживає 18 учасників бойових дій.
Завершилось свято народними гуляннями.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту