Нарада щодо придбання житла для дітей-сиріт

24 вересня заступник міського голови Яків Осипчук провів нараду щодо придбання житла для дітей-сиріт за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Були розглянуті заявки на продаж будинків, всього було подано 18 пропозицій. В подальшому спеціалісти мають виїхати безпосередньо на місце для вивчення стану будівлі, відповідність умовам для отримання субвенції та ін. Надалі відбуватиметься збір необхідних документів.

Цього року планується подача документів на купівлю 5 будинків для дітей-сиріт. В 2017 році за кошти субвенції вдалося купити один будинок, вже на початку  поточного року сироті передали ключі від будинку.

Збір та подача документів відбуватиметься до 4 жовтня. Рішення про спрямування субвенції прийматиме «Комісія з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2018 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа», згідно розпорядження голови облдержадміністрації від 12.09.2018 №358.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту