Тепеницькому садочку подарували нові двох’ярусні ліжка

З візитом до Олевських ЗОШ №2 і ЗОШ №3, Олевської гімназії, Тепеницької ЗОШ, Кишинської ЗОШ та Тепеницьокого садочку завітав голова Благодійного фонду Сергія Пашинського Олевського району Андрій Іванов. Він оглянув тенісні столи, які раніше були подаровані школам від фонду. А також в першу чергу Андрій Юрієвич поцікавився проблемами закладів, вислухав побажання, далі разом обговорили можливі шляхи вирішення питань, в яких він пообіцяв посприяти .

В с.Тепениця Андрій Іванов разом із в.о старости Володимиром Кайдановичем відвідали ще дитячий садочок. Нещодавно від Благодійного фонду Сергія Пашинського садочку були подарувані в дитячі двох’ярусні ліжка. Завідуюча закладу прокоментувала: «У нас садочок не великий, приїжджають дітки з сусідніх сіл, місця всім не вистачало, а тепер ми ліжками повністю укомплектовані, ліжка гарні та зручні, а головне – дітки задоволені».

Андрій Іванов вислухав проблеми, які є в садочку та побажання завідуючої для покращення закладу і пообіцяв взяти їх до уваги.

Також від всього колективу Тепеницького дитячого садочку, від батьківського комітету та від в. о старости Володимира Кайдановича завідуюча Ірина Єпіфанович  висловила подяку благодійному фонду Сергія Пашинськгого за ліжка.  

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту