В Олевську відзначили Всеукраїнський день бібліотек

У Всеукраїнський день бібліотек в приміщенні Будинку культури відбувся святковий захід. На ньому зібралися всі бібліотекарі Олевської громади.
Від Олевської міської ради привітав бібліотекарів заступник міського голови Олександр Ніколайчук та побажав успіхів у цій благородній просвітницькій справі, міцного здоров’я, щастя та благополуччя всім бібліотечним працівникам громади.Також Олександр Володимирович вручив грамоти та грошові нагороди: бібліотекарю 1 категорії центральної міської бібліотеки Анастасії Шаповал та бібліотекарю 2 категорії філіалу №53 с. Хочине Антоніні Шинкар.
В процесі заходу привітальним словом та грамотами відзначила кращих працівників ЦБС начальник відділу культури Ірина Кльоц.
Привітати бібліотекарів також завітала і голова Спілки ветеранів війни і праці Валентина Корнійчук, яка від Благодійного фонду Сергія Пашинського подарувала книги.
Під час концертної програми для присутніх виступали: Аліна Головенко, Наталія Романчук, Михайло Гриб, ансамбль «Фаворит» та дует акордеоністів «Настрій».

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту