В Олевську відбувся захід до Дня усиновлення

28 вересня відбувся святковий захід з нагоди Дня усиновлення.

Захід розпочався з екскурсії Олевським краєзнавчим музеєм. ЇЇ проводила для прийомних батьків, батьків-вихователів та гостей директор музею Анна Вжесінська.  

В приміщенні ЦХЕТУМУ проходила виставка родинних гербів та фотоетюдів прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу Олевської ОТГ. Також була виставка робіт прийомних дітей, дітей-вихованців.

Привітати присутніх завітав заступник міського голови Олександр Ніколайчук. Від Олевської міської ради Олександр Володимирович вручив подяки та подарунки прийомним батькам, батькам-вихователям Олевської громади: Торгонським Олексію Івановичу та Альоні Вікторівні, Омельчукам Василю Олександровичу та Галині Григорівні, Ісуповим Олександру Михайловичу та Галині Захарівні, Ковалінській Тамарі Михайлівні, Макарчук Наталії Віталівні та Ковальчуку Миколі Сергійовичу, Лук’янчукам Юрію Володимировичу та Ганні Михайлівні, Савченкам Анатолію Володимировичу та Валентині Миколаївні, Вакулічам Ігорю Андрійовичу та Аллі Миколаївні.

Також Олександр Ніколайчук від обласної ради нагородив грамотою та сувенірним годинником заступника директора КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради» Тетяну Помін.

Начальник служби у справах дітей Олевської райдержадміністрації Галина Орищук в своєму виступі привітала всіх присутніх прийомних батьків, батьків-вихователів, побажала здоров’я, добробуту та взаєморозуміння і вручила подяку прийомним батькам Яковенко Галині Михайлівні та Федору Володимировичу.

Начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи Житомирського обласного центру СССДМ Тетяна Піка нагородила всіх прийомних батьків, батьків-вихователів Олевського, Лугинського та Ємільчинського районів подяками та вручила їм довідки про проходження навчання з підвищення кваліфікації.

Директор КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради» Світлана Орищук за тісну багаторічну співпрацю, за вагомий внесок у розвиток сімейних форм виховання та сприяння у проведенні навчання з підвищення кваліфікації прийомних батьків, батьків-вихователів вручила подяки: колективу служби у справах дітей Олевської РДА, колективу управління праці соціального захисту населення Олевської РДА, відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради.

Під час всього святкового заходу в залі демонструвались презентації життя дітей в родинах.

Також всіх присутніх розчулило до сліз привітання дітей, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу Олевської громади. В своїх виступах діти розказували вірші про батьків, про родину та про Україну. В кінці виступу діти подарували своїм батькам квіти.

Також з нагоди свята прийомні батьки, батьки-вихователі вручили квіти Світлані Орищук, Тетіні Помін та Тетяні Піка.

Танці та пісенні вітання лунали протягом усього святкового заходу від вихованців ЦХЕТУМу.

Святковий захід завершився флешмобом, організованим начальником відділу методичного забезпечення соціальної роботи ЖОЦСССДМ «Усиновлення – це любов на завжди», до якого долучилися не тільки прийомні батьки, батьки-вихователі, а й спеціалісти ЦСССДМ Олевського, Лугинського та Ємільчинського районів.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту