Засідання виконавчого комітету міської ради

28 вересня відбулось засідання виконавчого комітету міської ради.

Традиційно розглядалось питання надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. 17 громадян, які проживають в с. Варварівка, с. Журжевичі, с. Кишин, с. Корощине, смт. Новоозерянка, с. Державнівка, с. Калинівка, с. Зольня та м. Олевськ звернулись по одноразову матеріальну допомогу на лікування себе, сина, харчування дітей, поховання брата, сина, матері, дружини, ліквідації наслідків пожежі. Загалом було виділено 10 500 гривень.

Наступним питанням члени виконкому розглянули питання про скасування заборгованості за харчування дитини-сироти у ЦРД № 3 «Золотий ключик» в сумі 439,75 грн. Ці питання були прийняті одноголосно.

Члени виконавчого комітету затвердили висновок органу опіки та піклування Олевської міської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав жителя громади відносно малолітньої дочки, згідно якого чоловік 11 років не проживає разом з дитиною, не спілкується та протягом 3 останніх років не утримує фінансово, не створює належних умов для проживання дитини, не забезпечує медичного догляду, не цікавиться навчанням. Питання належного виконання батьківських обов’язків неодноразово виносилось на розгляд опікунської ради, однак результатів не було.

Наступним було розглянуто питання щодо позбавлення батьківських прав матір малолітньої дочки. Згідно висновку органу опіки та піклування, жінка більше 5 років не проживає разом з дитиною, а також вже позбавлена батьківських прав на старшу дитину.

Також були розглянуті питання: затвердження розпоряджень міського голови,  зміна та присвоєння адресних номерів, затвердження містобудівних умов та обмежень, актуалізація даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку, взяття на квартирний облік громадян, що потребують покращення житлових умов та інші.

Після завершення розгляду питань міський голова Олег Омельчук представив членам виконавчого комітету свого заступника Сергія Мельника. А також привітав члена виконкому Миколу Кравченка з ювілеєм – 65 років.

Коментарі

  • Доброго дня. Як взяти реквізити виконавчого комітету для сплати аліментів, виконавчого листа чекаємо уже 4 місяці. Діти не отримують гроші. Допоможіть розібратися “Вчому у Вас проблема”???!!!?????

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту