Дорога довжиною у життя

В час ,коли життя на волосині,

І,здається, зірка вниз летить,

Ти довірся лікарю, людино,-

Від біди тебе він захистить.

         На вулиці золота осінь, тепло, мов влітку. І знову Клуб цікавих зустрічей , що  діє у Центральній  міській бібліотеці , після літньої відпустки відкриває свої двері для цікавих, талановитих людей Олевщини.   31 жовтня відбулася  тепла  зустріч з лікарем за професією, поетом і публіцистом за покликанням і просто чудовою  людиною Тарасом Петровичем Шавулою.

Тарас Петрович  все своє життя віддав клятві Гіппократа – служінню людям.  Поет з дитинства. Кожна поезія – це окрема сторінка  життя Тараса Петровича, яка є його таємницею, оповитою приємними спогадами.  Збірка поезій «Ти в мене для любові» вийшла, завдячуючи Василю Чепіку.

І найголовнішим творінням  Шавули Т.П. , підсумком  його 15-річної  роботи є  книга «Крізь  хащі і трясовини Олевщини», яка вийшла у 2018 році. Це розповідь про історію  медицини Олевського району. Книга  дуже цінна тим, що в ній висвітлено  історію  держави, історію  Олевщини , історію медицини. Книга стала дійсно справжнім подарунком  жителям Олевщини, написана доступною мовою, ніби художній твір.

На зустрічі були присутні Василь Бабич, Валентина Корнійчук, Ірина Кльоц, друзі: Валерій Жавіно, Валерій Близнюченко, Василь Чепік , колеги по перу: Алла Продащук, Микола Гайченя, бібліотечні працівники  ОТГ, користувачі бібліотеки.

Ведучі зустрічі – Людмила Васильчук, Галина Лук’янчук, працівники  міської бібліотеки. Поезію читали Ірина Кльоц, Любов Козловець, Віра Деметрюк, Анастасія Шаповал. Музичні дарунки були від Михайла Гриба, Наталії Романчук.

Олевська ЦБС

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту