Стартувало голосування за проекти Бюджету участі Олевської громади

26 жовтня відбулося засідання Координаційної ради, на якій розглядалися всі проекти, подані громадськістю Олевської ОТГ для участі в Бюджеті участі 2018 року. За результатами засідання, було вирішено попустити всі 4 подані проекти до стадії «Голосування за проекти».

Тому, починаючи з 1 листопада і до 15 листопада включно, кожен громадянин України, який зареєстрований та проживає на території Олевської об’єднаної територіальної громади та досяг 16 років має можливість проголосувати за проект, який він вважає найактуальнішим для реалізації в 2019 році. Посилання для електронного голосування за проекти: https://olevsk-budget.e-dem.in.ua/#/ .

Також додаємо Інструкцію для паперового голосування за проекти для громадян, які не мають можливості здійснити електронне голосування та електронну версію Бланку голосування за проекти Бюджету участі Олевської міської ОТГ 2018 року.

Інструкція голосування за проекти

Бюджету участі Олевської міської ОТГ 2018 року на паперовому бланку

  1. Паперовий бланк для голосування можна роздрукувати з офіційного сайту Олевської міської ради http://olevsk-gromada.gov.ua/ або отримати його в пунктах для голосування:
Пункт для голосування Адреса
1. Відділ економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради вул. Свято-Миколаївська, буд. 4, 1 поверх
2. Центр надання адміністративних послуг Олевської міської ради вул. Володимирська, буд. 2, 1 поверх
  1. Голосувати має право кожен громадянин України, який зареєстрований та проживає на території Олевської об’єднаної територіальної громади, досяг 16 років та за умови пред’явлення оригіналу паспорта громадянина України.
  2. Одна особа може проголосувати не більше, ніж за 1 проект.
  3. Перелік проектів на голосуванні опубліковано за посиланням https://olevsk-budget.e-dem.in.ua/#/ .
  4. В паперовому бланку для голосування необхідно зазначити прізвище, ім’я, по батькові; серію та номер паспорта; номер контактного телефону; проголосувати за проект, який Ви підтримуєте (лише один).
  5. Інформація з бланку для голосування буде внесена до он-лайн системи.

Голосування триває з 1 по 15 листопада включно 2018 року.

Перелік проектів-переможців буде оприлюднено до 23 листопада 2018 року на офіційному сайті Олевської міської ради http://olevsk-gromada.gov.ua/ та на сайті Бюджету участі Олевської ОТГ https://olevsk-budget.e-dem.in.ua/#/ .

Бланк голосування за проекти

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту