Засідання бюджетної комісії

7 листопада в приміщенні міської ради відбулось засідання бюджетної комісії. На ньому були присутні секретар міської ради Віталій Шейко, заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник фінансового відділу Катерина Горпиніч, заступник голови бюджетної комісії Ганна Кручко та члени бюджетної комісії: Олег Ковальчук, Микола Атанов, Віктор Хлань, Володимир Халімончук та ін.

Члени бюджетної комісії розглянули питання про внесення змін до рішення ХХІХ сесії Олевської міської ради VІІІ скликання від 05.07.2018 року №671 «Про обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території ОТГ». Пропонується внести зміни про заборону продажу алкогольних напоїв, крім закладів ресторанного господарства , автозаправних станцій АЗС, які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв. Депутати підтримали дане рішення. Один утримався – Микола Атанов.

Члени комісії підтримали рішення про схвалення європейської ініціативи «Угода мерів» (Covenant of Mayors for Climateand Energy), згідно якого міський голова Олег Омельчук від імені ОТГ зможе підписати угоду за формою приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів» та взяти зобов’язання скоротити на території Олевської ОТГ викиди СО2, щонайменше на 30% до 2030 року за рахунок заходів з підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії, а також підвищувати стійкість за рахунок адаптації до наслідків зміни клімату.

Також депутати обговорили і підтримали рішення про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: Житомирська область, м. Олевськ, пров. Промисловий, 2, загальною площею 11,1 м2 для надання благодійних послуг філією Благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» терміном на два роки одинадцять місяців.

Також розглянули питання надання матеріальної допомоги, внесення змін до рішення « Про затвердження Програми надання фінансових гарантій медичного обслуговування населення на період до 2022 року», про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Олевської ОТГ на 2018 рік, про надання дозволу на списання основних засобів(водонапірної вежі) та ін.

Ці та інші питання будуть винесені на розгляд депутатів міської ради.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту