День сталого розвитку у Житомирській області

ПРООН надає безперервну підтримку Україні у сферах демократичних реформ, економічних перетворень та досягнення Цілей сталого розвитку (ЦСР) ООН на всіх рівнях. З метою ефективної локалізації глобального порядку денного Програми сталого розвитку до 2030 року, Житомирська ОДА разом з ПРООН проводять День сталого розвитку у Житомирській області 22 листопада за адресою Замкова площа 5/8, м. Житомир, готель “Рейкарц” конференц-зал на 2 поверсі.

Мета заходу- обговорити стан досягнення цілей сталого розвитку (ЦСР) в області, знайти практичні рішення пришвидшення досягнення цілей сталого розвитку в області та створити партнерську регіональну мережу задля досягнення ЦСР.

Під час заходу буде презентовано новий Проект ЄС/ПРООН Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень” –  проект в рамках Програми підтримки енергоефективності в Україні (EE4U) (HOUSES)    

До участі запрошуються: Керівництво ОДА, ПРООН, представники обласної/міської влади, викладачі/студенти ВУЗу – партнера, директори/вчителі ЗОШ з області, представники бізнесу, представники НГО, координатори РРЦГ, голови ОТГ.

 Реєстрація за посиланням : https://docs.google.com/forms/d/17paU4O6iO90YxzrzqXFm-7AQA6Gq4cPip9Nai7jYzYw/edit

Додаткова інформація за тел. 050 381 89 06, 098 502 38 86

E-mail.: Oksana.kraplych@undp.org

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту