Обмеження проїзду, ліквідація виборчих дільниць та інші питання виконкому

23 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На ньому були присутні 26 членів виконавчого комітету, які розглянули 18 питань.

Звання «Мати-героїня»

На засіданні виконавчого комітету були розглянуті два подання від діловода села Майдан Наталії Буднік та в.о. старости с. Юрове Ігоря Талаха про представлення до звання «Мати-героїня»: 35-річну жительку села Майдан та 44-річну жительку села Юрове. Вони народили та виховали п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Ліквідація та зміна меж виборчих дільниць

На виконкомі було вирішено звернутись до Відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації з клопотанням про ліквідацію виборчих дільниць чотирьох сіл Олевської громади: смт. Діброва, с. Держанівка, с. Лісове та с. Рудня-Перганська.

У даних виборчих дільницях мала кількість виборців, до того ж приміщення виборчих дільниць знаходиться у неналежному стані. У старост сіл Олевської громади виникло питання про те, як люди діставатимуться до виборчих дільниць. Керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин повідомив, що в разі ліквідації, жителів сіл будуть підвозити до місця голосування.

Матеріальна допомога

Члени виконавчого комітету підтримали надання одноразової матеріальної допомоги 20 жителям громади. Жителі м. Олевськ, смт Новоозерянка, с. Копище, с. Калинівка, с. Тепениця, с. Сущани, с. Варварівка, с. Лопатичі, с. Соснівка, с. Михайлівка, с. Майдан, с. Покровське звернулись за допомогою на лікування себе, дружини, а також поховання племінника, доньки, батька, брата. Загалом було виділено 14 500 гривень.

Встановлення режиму роботи

На виконкомі було вирішено затвердити фізичній особі-підприємцю графік роботи бару «Забава» в селі Покровське: щоденно з 11:00 до 22:00, без перерви та вихідних.

Розміщення реклами

Члени виконавчого комітету надали дозвіл рекламно-виробничому агентству «Ідея-Студія» на розміщення зовнішньої реклами (2 шт.) розміром 6,0мх3,0м в Олевську по вул. Герцена та вул. Олевської республіки, а також фізичній особі-підприємцю на розміщення зовнішньої реклами розміром 0,65мх0,105м по вул. Київська.

Зрізання аварійних дерев

На засіданні було надано дозвіл на зрізання аварійних, сухостійних і фаутних дерев, а також самосійних і порослевих дерев на території населених пунктів Олевської громади: клена в с. Корощине, 10 сосен в смт Новоозерянка, 4 тополі в с. Сердюки та горіху в м. Олевськ.

Обмеження проїзду

Розглянувши звернення голови об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Центральна» Тамари Кривой з метою забезпечення безпечного дорожнього руху по вул. Гетьмана Виговського пішоходів та жителів багатоповерхових та приватних житлових будинків, членами виконавчого комітету було вирішено встановити обмеження проїзду транспортних засобів з бетонних тумб біля 5-ти поверхового житлового будинку №1 по вул. Івана Франка в м. Олевськ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту