Міський голова провів нараду по проведенню новорічних свят

3 грудня міський голова Олег Омельчук провів робочу нараду, яка стосувалася проведення новорічних свят в Олевській міській об’єднаній територіальній громаді.

На нараді також були присутні заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко і його заступник Алла Гаврилюк, начальник відділу культури Ірина Кльоц, директор Олевського ЦХЕТУМу Артем Курбеко, заступник директора з виховної роботи Олевської гімназії Тамара Заруба, директор Олевської ЗОШ №2 Сергій Бочковський, директор Олевської ЗОШ №3 Раїса Бабич та інші.

Було обговорено ряд важливих питань, зокрема, проведення новорічних свят на території громади. Адже діти під час зимових канікул мають не лише відпочити від навчального процесу, а й весело та з користю провести час.

Міський голова прокоментував: «Головне – залучити до новорічних заходів не лише дітей з Олевська, але й з інших населених пунктів громади». Відповідні запрошення на заходи до всіх шкіл громади він доручив розіслати відділу освіти, молоді та спорту міської ради.

Традиційно планується відкриття головної ялинки громади, новорічні шкільні ярмарки, святкування Дня св. Миколая та Нового року. Серед нових ідей – дефіле у новорічних костюмах, святкові дискотеки та багато іншого. Трохи згодом на нашому сайті буде опубліковано анонс всіх заходів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту