Всеукраїнський тиждень права «Давайте поговоримо про насильство»

10 грудня 2018 року персоналом Олевського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» начальником Наталією Мельник, старшим інспектором Анжелою Козловець спільно з працівниками Олевського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, представником Олевського бюро правової допомоги Новоград-Волинського місцевого центру з надання безкоштовної правової допомоги Житомирської області Максимом Завірським в приміщенні ДНЗ «Олевський професійний ліцей»  було проведено інформаційний захід для учнів ліцею в рамках Всеукраїнського тижня права «Давайте поговоримо про насильство».

Насильство є серйозною та масштабною проблемою, яка породжує безліч інших проблем, негативно впливає на суспільство та є серйозною перешкодою на шляху до подолання нерівності та дотримання прав людини. Насильство визначається як будь-які навмисні дії, фізичного, психологічного чи економічного спрямування однієї людини по відношенню до іншої,  які порушують її конституційні права й свободи і наносять їй моральну шкоду, шкоду її фізичному чи психічному здоров’ю.

Під час заходу присутніх було ознайомлено з суттю та видами насильства, правилами, які допоможуть запобігти насильству та наслідками його застосування. Даний захід проводився за допомогою презентації із застосуванням  елементів тренінгу.

Фахівець Олевського РС Стожук І.К.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту