Створення ОСББ та інші питання виконкому

18 грудня відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Було розглянуто 13 питань.

Виконком вирішив затвердити подання виконуючої обов’язки старости села Лопатичі Наталії Горпиніч про представлення до звання «Мати-героїня» жительки села Лопатичі Катерини Мирончук, яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку. Відповідне клопотання буде порушено перед Президентом України.

Було вирішено надати матеріальну допомогу 22 жителям громади, які звернулися з відповідною заявою в міську раду, загальною сумо. 13 500 грн. 16 осіб звернулися за допомогою на лікування, 6 – на поховання рідних. Згідно положення, громадяни можуть отримати матеріальну допомогу один раз в рік.

Також виконавчий комітет затвердив рішення про придбання житла для дитини-сироти Петра Козловця, 1997 року народження, який перебуває на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов. Житловий будинок, загальною площею 44,9 кв.м., знаходиться в с. Тепениця.

Було вирішено надати дозвіл жительці м. Олевськ Галині Кривой на розміщення тимчасової споруди площею 7,4 кв. м. для здійснення підприємницької діяльності на земельній ділянці в м. Олевськ. Термін встановлення тимчасової споруди 3 місяці з дня реєстрації паспорта прив’язки та 1 рік для з здійснення підприємницької діяльності.

Члени виконавчого комітету надали дозвіл мешканцям житлового багатоквартирного будинку по вул. 40 років Перемоги, 4 в м. Олевськ на створення об’єднання співвласників  багатоквартирного будинку  «Квадрат-2». Створення об’єднання співвласників дає можливість бути повноцінними власниками землі, прибудинкової території. Всім жителям, які бажають створити та зареєструвати ОСББ, міська рада готова надати консультаційну підтримку.

Також на виконавчому комітеті були розглянуті питання: актуалізація даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку, про видачу ордера на житлове приміщення, про зміну та присвоєння адресних номерів, надання дозволу на зрізання аварійних зелених насаджень та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту