В селі Покровське відкрили дитячий садочок

19 грудня в селі Покровське відбулось урочисте відкриття дитячого садочка «Веселка». В Олевській міській об’єднаній територіальній громаді це стає гарною традицією – минулого року теж на День святого Миколая відкрили довгоочікуваний заклад дошкільної освіти у селі Кишин. Наразі у нашій громаді функціонує 27 дитячих садочків!

З 2007 року в селі Покровське (на той час село Комсомольське) функціонував заклад дошкільної освіти з короткотривалим перебуванням дітей. Батьки з нетерпінням чекали відкриття повноцінного дитячого садочка, адже у селі багато діток та молодих сімей.

Розпочався захід біля святково прикрашеного дитячого садочка, де зібрались працівники закладу, батьки, міський голова Олег Омельчук і його заступники Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, голова районної ради Віктор Троц, в.о. старости  села Надія Басюк, депутати та їх помічники, меценати і небайдужі громадяни.

Зустрічали гостей традиційно з короваєм, після чого голова Олевської ОТГ Олег Омельчук вручив символічний ключ від садочка його завідуючій – Світлані Корбун. Перерізали червону стрічку голова Олевської ОТГ Олег Омельчук, в.о. старости  села Надія Басюк та голова районної ради Віктор Троц.

В актовому залі дитячого садочка на гостей чекали 23 малюка, яких гостинно прийме заклад. Вітальну промову висловила в.о. старости села Надія Басюк.

З нагоди подвійного свята діти отримали по 5 новорічних подарунків кожен: від народного депутата України Володимира Арешонкова, районної ради та райдержадміністрації, політичної партії «Батьківщина», «Радикальної партії Олега Ляшка», Благодійного фонду Сергія Пашинського.

Святковий концерт розпочався з вручення подарунків та подяк. Міський голова Олег Омельчук вручив завідуючій ЗДО Світлані Корбун подарунковий сертифікат на придбання телевізора для навчального закладу.

Від міської ради подяки за вагомий внесок у відкриття закладу дошкільної освіти в селі Покровське отримали Сущанське лісництво, Комсомольське лісництво, ПСП «Лан», ФОП Налапко Павло Петрович, ФОП Басюк Валерій Анатолійович, ФОП Кацов Вадим Васильович, ФОП Грищенко Сергій Васильович, а також в.о. старости села Надія Басюк та сільський голова ІІІ скликань Комсомольської сільської ради Катерина Шмат.

В свою чергу, адміністрація садочка та батьківський комітет вручили подяки голові Олевської ОТГ Омельчуку Олегу Васильовичу, народному депутату України Арешонкову Володимиру Юрійовичу, депутатам обласної ради Ніколайчуку Олександру Володимировичу, Крамаренку Сергію Михайловичу та Озерчуку Андрію Миколайовичу, президенту Благодійного фонду Сергія Пашинського Руслані Пашинській, голові Олевської РДА Лазаренку Дмитру Олексійовичу, голові районної ради Троцу Віктору Миколайовичу.

Депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук вручив Покровському садочку ноутбук. Помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян передав вітання від депутата та вручив закладу принтер.

Для присутніх виступили дітки з віршами та піснями. Здивували гостей особливим номером – на концерт запросили перших випускників закладу дошкільної освіти с. Покровське, які презентували танець. Завершився номер винесенням Державного прапору України.

На завершення, представник батьківського комітету садочка висловила подяку: «Я хотіла б подякувати всім тим, хто приклав максимум зусиль, що відкрили, так званий, дім радості нашим діткам. Тому що ми цього дуже довго чекали. Я думаю і я сподіваюся, що наш дитсадочок запрацює на повну силу. І ми довіряємо наших діток, я довіряю цьому колективу, який достойний виховувати наших дітей, тому що наші діти – це наше майбутнє. Ще раз від імені батьків всім дуже вдячні, низький вам уклін».

 

Більше фото дивіться на нашому офіційному сайті у соціальній мережі Фейсбук.

На фото: Завідувач ЗДО в с. Покровське Світлана Корбун

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту