Підсумок виступу Олевських борців за 2018 рік

Найкращим показником у 2018 році є виступ вихованця спортивної школи боротьби Богдана Попкова на чемпіонаті Світу серед чоловіків до 23 років та срібна медаль на дорослому чемпіонаті України.

Учасником чемпіонату Європи та срібним призером чемпіонату України серед кадетів був Ярослав Мидловець, учень Броварського спортивного ліцею. Ще одну медаль з чемпіонату України серед дівчат виборола Ілона Вальчук, також учениця Броварського ліцею.

Команда борців Олевська виступила на всіх рейтингових змаганнях і принесла у рейтинг міста 1600 очків. Виконали 8 спортивних розрядів КМС та 10  перших. Борці брали участь у міжнародних та всеукраїнських турнірах. У Ковелі здобули 5 медалей. Перше місце посів Віктор Пилипчук, друге Катерина Павленко, треті місця  вибороли брати Арсен і Назар Подолюки та Даніїл Іщенко. У Калуші Івано-Франківської обл. Віталій Власюк здобув срібну медаль. А 21-22 грудня у Малині наші борці здобули три медалі: золоту медаль Ліза Існюк, срібну Влад Ямчинський і Віталій Хацанівський.

Всі ці перемоги, здобуті медалі та участі Олевських борців неможливі були б без фінансової підтримки підприємців любителів цього виду спорту.

Директор ДЮСШ боротьби,

 тренер вищої категорії, майстер спорту

Володимир Попков

Всеукраїнський Різдвяний фестиваль з вільної боротьби м. Калуш -2018, ІІ місце Віталій Власюк

Всеукраїнський турнір з вільної боротьби “Крок до Олімпу” м. Малин-2018, ІІ місце Віталій Хацанівський

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту