Безпечний Інтернет

07 лютого 2019 року персоналом Олевського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області начальником Наталією Мельник, старшим інспектором Анжелою Козловець, фахівцем Інною Стожук за участі головного спеціаліста служби у справах дітей Наталії Павлюк, фахівця ЦСССДМ Алли Козловець в приміщенні Олевського районного сектору, було проведено інформаційний захід для неповнолітніх підоблікових, присвячений до Всесвітнього дня безпечного інтернету.

День безпечного Інтернету (Інсейф) відзначається в Україні 5 лютого 2019 року під гаслом «Разом для найкращого Інтернету» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Актуальним на сьогодні є здобуття навичок безпечного використання Інтернету та зберігання чистоти інформаційного простору.

Захід проведений з метою обізнаності та популяризації механізмів безпечної поведінки в Інтернеті, відповідальної роботи в мережі та на мобільних пристроях молодими людьми. Учасникам заходу було надано інформацію про шляхи безпечного використання Інтернету, питання інтернет-етики, загрози протизаконного контенту та порушення в інформаційній сфері. Клієнти пробації були ознайомленіз небезпечними та неприємними ситуаціями, які трапляються в мережі, правилами інформаційної безпеки та відповідальністю за протиправні дії, вчинені в Інтернет-мережі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту