В Олевську вшанували Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної сотні, загиблих під час розстрілів на Майдані в ході Революції Гідності. З цієї нагоди в Олевську відбувся захід із вшанування героїв Небесної Сотні. Біля пам’ятного знаку до 70-річчя Олевської Республіки зібралась громадськість аби вшанувати мужність, стійкість та силу духу співвітчизників, які під час Революції Гідності віддали своє життя, відстоюючи незалежне майбутнє України.

Пам’ять трагічно загиблих прийшли вшанувати заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, голова РДА Дмитро Лазаренко, голова райради Вітор Троц та небайдужі місцеві жителі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих Героїв Небесної сотні, які віддали своє життя за краще майбутнє України та в пам’ять про полеглих у боротьбі за українську державу поклали квіти до стенду Героїв Небесної Сотні.

Представники духовенства УПЦ отець Борис та В’ячеслав відслужили панахиду за загиблими.

Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують справу Героїв Небесної Сотні, захищають наше з вами право на вільне життя.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту