Година мужності «Подвиг Небесної Сотні – приклад для нащадків»

Минає п’ять років з трагічних подій на майдані Незалежності, в центрі Києва, коли громадяни України постали проти приниження їхньої гідності, боролися за честь і правду. У глибокій скорботі ми низько схиляємо голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час 21 століття. Ми з вами добре пам’ятаємо про події, які відбувались на Майдані, в столиці України. Події, які дали поштовх до дій по всій території держави. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли Український народ, вже в сучасний період новітньої історії боротьби за утвердження Української державності, продемонстрував свою європейськість, гідність і прагнення до свободи.

Сьогодні, до п’ятої річниці вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, працівниками та активними учасниками міської бібліотеки для дітей (Фаткуліна Дарина, Юркова Інна, Бреслаш Аліна та Олег, Малюта Анастасія, Сівковська Дарина та Мидловець Валерія) було організовано та проведено годину-мужності «Подвиг Небесної Сотні – приклад для нащадків» для учні 7 класу Олевської ЗОШ №2, щоб вшанувати пам’ять героїв Небесної Сотні та шанобливе ставлення до воїнів, загиблих у боротьбі за свободу та цілісність України, виховати у підростаючого покоління почуття патріотизму та усвідомлення національності, розуміння єдності, а також розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, дасть нам силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Заступник директора по роботі з дітьми

Олевської ЦБС Ольга Федоренко 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту