Надання матеріальної допомоги та інші питання виконавчого комітету

22 лютого відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На ньому було розглянуто 20 питань.

Першим розглянули питання про проведення відкритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію «Скульптурна композиція, присвячена Олевській республіці та її засновнику Тарасу Бульбі-Боровцю». Метою проведення конкурсу є вшанування та увічнення пам’яті видатного діяча українського повстанського руху часів Другої світової війни, засновнику «Олевської республіки» Тарасу Бульбі-Боровцю. Конкурс проводиться з 25 лютого по 23 травня 2019 року. Призовий фонд становить 50 000 грн. Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали дане рішення.

На виконкомі було вирішено звернутись до Відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації з клопотанням про перенесення виборчої дільниці в с. Соснівка (№180842) з приміщення магазину за адресою вул. Центральна, 26-а. У зв’язку з тим, що магазин був проданий приватній особі, дільниця переноситься у приміщення ФАПу, за адресою вул. Центральна, 36-а.

Традиційно розглядалось питання про надання матеріальної допомоги 91 жителю громади. Керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин додав, що цей місяць побив рекорди по зверненням громадян за одноразовою матеріальною допомогою. 9 жителів громади отримали по 1000 грн., 44 по 500 грн.,1 – 400 грн., 13 по 300 грн., 24 по 200 грн. Загалом було виділено коштів у сумі 40 100 грн.

На виконкомі було вирішено затвердити рішення про присвоєння індексів реєстрів для реєстрації нотаріальних дій в. о. старост на території громади. Згідно цього рішення кожен в. о старости  повинен мати свій індекс реєстрів. В двох населених пунктах громади, де немає в. о. старости – с. Калинівка, с. Майдан,  нотаріальні дії може виконувати староста сусіднього села або інша посадова особа.

Члени виконавчого комітету надали дозвіл ФОП Бобровнику О. В. на розміщення реклами розміром 2,0х4,0м в кількості 7 шт. на розі вул. Свято-Воздвиженська та вул. Пушкіна відповідно до схеми розташування.

Виконком вирішив погодити загальновиробничі норми питомих витрат ПЕР на 2019 рік, розглянувши лист ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж». 

Також на виконавчому комітеті були розглянуті питання: про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти, про зміну та присвоєння адресних номерів, про затвердження містобудівних умов та обмежень, про видачу ордера на житлове приміщення та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту