Учениця музичної школи гідно представила Олевськ на ІІІ-му Всеукраїнському відкритому конкурсі піаністів

Учениця Олевської музчної школи Софія Горпинич взяла участь у ІІІ-му Всеукраїнському відкритому конкурсі піаністів.  Конкурс проходив 15 квітня у м. Київ. Супроводжувала Софію її викладач Ірина Кльоц. Всеукраїнський конкурс піаністів імені С.С. Прокоф’єва «PIANO.UA» проводиться з метою виявлення талановитих українських музичних виконавців, підвищення виконавської майстерності учнів, студентів і педагогів музичних установ України, підвищення рівня престижу музичних спеціальностей, обміну творчими досягненнями між музикантами. 

У конкурсі брало участь 134 учасників із 30 населених пунктів. Наша талановита 11-річна Софія гідно представила Олевщину. За підсумками конкурсу, у номінації «Фортепіано, класична програма» Софія стала дипломантом у своїй віковій категорії.

Фінансову допомогу на поїзду до Києва та на участь Софії у конкурсі надав депутат міської ради, приватний підприємець Віктор Хлань. Участь у даному конкурсі коштує 600 грн. Викладач Ірина Кльоц, батьки дівчинки та сама Софія дуже дякують Віктору Степановичу за розуміння та фінансову підтримку. Бажають йому міцного здоров’я, щастя та благополуччя.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту