Проведення заходів 8 та 9 травня в Олевській громаді

В міській раді провели засідання, де обговорили проведення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Присутні на засіданні заступник міського голови Яків Осипчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник відділу культури Ірина Кльоц, голова ради ветеранів, війни та праці Валентина Корнійчук, директор Олевської Централізованої бібліотечної системи Лідія Сібірьова, директор Олевського міського будинку культури Павло Халімончук, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк, військовий комісар Олевського райвійськкомату підполковник Ігор Подшивалов спілкувались про план проведення заходів.

Визначилися, що за період з 2 по 12 травня у бібліотеках відбудуться тематичні виставки та історичний екскурс, а в Олевському народному краєзнавчому музеї та музеї історії с. Копище будуть проведені екскурсії.

8 травня у закладах освіти та культури будуть проведені тематичні заходи. Крім того, відбудеться об’їзд ветеранів та покладання квітів до місць поховань.

9 травня на площі Соборна відбудуться урочисті заходи. Наразі вирішується питання щодо можливості тимчасового перекриття руху транспорту частиною вул. Свято-Миколаївська.

Детальний анонс заходів буде оприлюднений незабаром.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту