Колектив відділу прикордонної служби «Копище» привітали з професійним святом

Заступник міського голови Олександр Ніколайчук привітав колектив відділу прикордонної служби «Копище» Житомирського прикордонного загону з професійним святом. З вітаннями для прикордонників завітали також учні Лопатицької загальноосвітньої школи, які раніше представляли Олевщину на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), «Джура – Прикордонник». Дітей супроводжували заступник директора Лопатицької ЗОШ з виховної роботи Сичова Оксана та вчитель захисту вітчизни Бідюк Анатолій.

Олександр Ніколайчук вручив подяку та прожектори від Олевської міської ради для відділу прикордонної служби «Копище», їх отримав начальник відділу підполковник Володимир Шубравий. Грамотами Житомирської обласної ради, а також подарунковими годинниками Олександр Володимирович нагородив заступника начальника відділу прикордонної служби «Копище» з персоналу Житомирського прикордонного загону капітана Олександра Пешко та першого заступника начальника відділу прикордонної служби «Копище» Житомирського прикордонного загону лейтенанта Олександра Федорченка.

Учні Лопатицької школи підготували для прикордонників слова вітань, квіти, солодкий подарунок та пісню. Пізніше прикордонники відділу прикордонної служби «Копище» розповіли дітям про призначення та будову зброї на прикладі автомату Калашникова, а також продемонстрували техніку та обладнання, яке використовують для охорони державного кордону.

Учні залишилися задоволеними поїздкою, адже це їхня перша екскурсія до відділу прикордонної служби «Копище».

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту