Руслана Пашинська вперше відвідала інклюзивно-ресурсний центр

16 травня президент Благодійного фонду Сергія Пашинського Руслана Пашинська відвідала ЦРД №2 «Сонечко» та Олевський інклюзивно-ресурсний центр. З собою вона привезла подарунки – сучасні іграшки.

Спочатку завітала вона в Олевський ЦРД «Сонечко».

В актовому залі на гостю чекали завідувач центру, вихователі, батьки та маленькі вихованці закладу.

Руслана Пашинська вперше у цьому садочку. Була вражена просторим та гарно облаштованим актовим залом. На початку зустрічі з кожним окремо познайомилась. Дітлахи охоче вітались, протягали ручки і називали свої імена гості. Руслана Анатолвна також розповіла присутнім про діяльність благодійного фонду та наголосила, що в її серці давно було таке бажання допомагати діткам, робити їх життя цікавішим та радісним, адже діти – це майбутнє держави.

В свою чергу, діти підготували для гостей невеликий концерт: танцювали та  заспівали на англійській мові. Також пісню подарували присутнім музичні керівники садочку.

Після концерту Руслана Анатоліївна обговорили із завідуючою Іриною Гайченя поліпшення умов перебування дітей у закладі та проблеми.

Пізніше Руслана Пашинська завітала до Олевського інклюзивно-ресурсного центру. Руслана Анатоліївна зауважила, що вперше відвідує такий заклад. Батьки діток, які відвідують цей центр, подякували за подарунки та наголосили про актуальність такого центру у місті. Директор інклюзивно-ресурсного центру Олена Бичинська розповіла про основні завдання закладу, провела екскурсію і розповіла про актуальні проблеми та потреби їхнього центру. Адже центр тільки відкрився і багато яких ресурсів для проведення занять з дітками з особливими потребами не вистачає. Руслана Пашинська в свою чергу, пообіцяла найближчим часом посприяти у вирішенні потреб закладу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту