«Країна дитинства» на святкуванні Дня міста Олевськ. Оновлено

Святкування Дня міста 18 травня розпочалось зі святкової програми для дошкільнят «Країна дитинства». Вже декілька років поспіль дитячі садочки міста у парку імені Гагаріна влаштовують справжнє свято для малечі.

Впродовж години у парку функціонували розважальні осередки. Серед них: «Твістинг» – моделювання із повітряних кульок, «Мильна бульбашка» – створювання мильних бульбашок за допомогою різних предметів і пристроїв, «Бодіпейнтінг» – веселий розпис на обличчі та долоньках, «Майстерня» – виготовлення прикрас для хлопчиків та дівчаток на будь-який смак, «Салон краси» – зачіски та манікюр, а також «Малюнок на асфальті».

Крім того, бажаючі мали можливість сфотографуватися біля яскравих фотозон або ж з улюбленими героями мультфільмів: Лунтік, Маша та Ведмідь. Від Олевської міської ради присутнім роздавали гелеві кульки з логотипом міста та солодкі подарунки.

Завітав на свято й міський голова Олег Омельчук та його заступник Яків Осипчук. Вони поспілкувалися з малечею та батьками, працівниками дитячих садочків та відділу освіти міської ради та привітали всіх зі святом.  

Головною подією «Країни дитинства» став веселий родинний конкурс «Міцна та єдина – олевська родина». 5 сімей, від кожного дитячого  навчального закладу міста, змагалися у спортивно-інтелектуальних конкурсах. Спеціальний приз отримала сім’я Безпеки Миколи, Ольги та Єгора. ІІІ місце посіла сім’я Степанчука Миколи, Марини та Івана, ІІ місце – сім’я Ковальчука Віталія, Оксани та Кіри, І місце – сім’я Городнього Владислава, Юлії та Андрія. Гран-прі отримала сім’я Талаха Миколи, Анжели та Олександра.

Від Олевської міської ради всі сім’ї отримали грамоти та кошики із солодощами і сувенірною продукцією. Від благодійного фонду Сергій Пашинський  та Руслана Пашинська вручили всім учасникам грошові сертифікати в аквапарк на кожного члена сім’ї, а володарі гран-прі отримали ще й 5 000 гривень.

Впродовж свята на території парку всім бажаючим роздавали кульки від Благодійного фонду Сергія Пашинського, а від кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» – цукерки та можливість продегустувати власну продукцію біля спеціального стенду.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту