Командний кубок міста у борців Олевська

Спортивний захід з вільної боротьби, присвячений Дню міста відбувся у спортивному залі ЦХЕТУМу. Зовсім нещодавно в Олевську проводився традиційний Всеукраїнський турнір «Поліський килим», на якому команда борців Олевська стала переможницею, здобувши 21 медаль.

Рівно через дві неділі до Олевська з’їхалися команди з Новорад-Волинська, Коростеня, Рокитного і чотири команди Олевської ДЮСШ. Протягом одного дня боротьби спортсмени змагалися за кубок міста. Командне перше місце виборола команда тренера Юрія Ямчинського. Приємно вразила команда с. Тепениця, де тренером є Андрій Кострицький, вона здобула перемогу над усіма командами крім Олевська і посіла друге місце. Третє місце посіла команда Рокитного.

В кінці заходу народний депутат країни Сергій Пашинський особисто нагородив кращих спортсменів. Команда, яка перемогла була нагороджена кубком, медалями, дипломами та грошовою винагородою у сумі 5000 грн. від благодійного фонду Сергія Пашиснкього. За друге місце спортсмени отримали медалі, дипломи та грошову нагороду у сумі 3000 грн. За третє місце борці отримали медалі, дипломи і грошову нагороду у сумі 2000 грн.

Хочеться виділити, що завдяки отриманню спортивного залу у приміщенні ЦХЕТУМу, спортивна школа боротьби протягом року провела шість заходів на рівні Всеукраїнських турнірів.

Директор ДЮСШ боротьби

Володимир Попков

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту