Олевський краєзнавчий музей приєднався до акції «Ніч музеїв»

Олевський народний краєзнавчий музей долучився до міжнародної акції «Ніч музеїв», яка дозволяє оглянути музейні експозиції вночі. Така практика відзначення Міжнародного дня музеїв в Олевську не вперше.

На відвідувачів очікувала цікава програма, яка тривала з 18:00 год. до кінця доби. Як тільки відвідувачі заходили до приміщення музею, на них чекала тепла атмосфера та солодощі з кавою або чаєм. Гостей зустрічала директор музею Анна Вжесінська.

Розпочався захід із проекцій історичних фотографій міста, після чого можна було побачити сучасний Олевськ – свої авторські роботи презентував фотограф Роман Світловський. Він розповів про кожен представлений для публіки кадр, його місце створення та історію. Також Роман провів майстер-клас «Нічна фотозйомка».

Крім того відвідувачі мали змогу приєднатися до майстер-класу «Український народний танець» від хореографа Ольги Настасюк та послухати неперевершену гру на бандурі від Ірини Кравченко.

Впродовж заходу в музеї проходила виставка-продаж предметів декоративно-прикладного мистецтва від Наталії Веремей. Завершилась програма переглядом фільму «Ніч в музеї».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту