Звітний концерт музичної школи

Справжнє свято музики подарували глядачам учні та викладачі дитячої музичної школи під час традиційного звітного концерту, який відбувся 22 травня.

Під час заходу свої кращі напрацювання предстали: піаністи, гітаристи, скрипалі, вокальні ансамблі та солісти, ансамбль духових інструментів, інструментальний ансамбль «Фаворит» та ін.

Того ж дня, на свято завітав помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян. Він передав вітання від депутата та побажав всім міцного здоров’я, невичерпної енергій, наснаги та творчих здібностей . І від Володимира Юрійовича подарував музичній школі ноутбук.

Концертна програма була цікавою, веселою і різноманітною, у були представлені найкращі номери, які засвідчили про високий рівень підготовки юних музикантів та кропітку працю викладачів.

Загалом, глядачі відчули найкращі емоції та приємні враження від концертних номерів.

По завершенню концерту директор музичної школи Тетяна Тимків подякувала всім присутнім за те що завітали на концерт та побажала дітям творчих злетів та  здійснення мрій, а всім гостям свята — добра, миру і добробуту. 

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту