Свято останнього дзвоника у Олевській ЗОШ №3

Сьогодні, 31 травня, пролунав останній дзвоник у Олевській ЗОШ №3. Для когось із дітей – це перший останній дзвоник. Втім, для 11-класників – він справді останній.
На шкільному подвір’ї відбулось урочисте свято закінчення навчального року, на яке зібрались школярі, вчителі , батьки та просто гості.
Директор школи Раїса Бабич привітала учнів із закінченням навчального року, побажала всім здоров’я, щастя та гарного відпочинку на канікулах. А випускникам 11 класу побажала удачі у виборі майбутньої професії. Після привітань Раїса Федорівна нагородила відмінників школи грамотами та учнів, які протягом року займали кращі місця в обласних, районних та шкільних олімпіадах. А кращі спортсмени отримали медалі.
Також від благодійного фонду Сергія Пашинського отримала подарунок учениця 8-Б класу Альона Вахнюк.
Міський голова Олег Омельчук також завітав на свято аби привітати школярів із закінченням навчального року, а випускників із початком самостійного шляху. Олег Васильович подякував всім, хто долучився до встановлення рекорду на Бабиній горі та вручив директору школи подяку за участь у встановленні рекорду «Ми з древлянського коріння» та копію диплому від Книги рекордів України, а також вручив подяку та грошову нагороду учителю обслуговуючої праці Наталії Тимощук, яка активно брала участь у підготовці до встановлення рекорду.
Родзинкою свята став запальний танець випускників під музичне попурі, яке включило в себе безліч сучасних драйвових композицій.
На згадку про останній шкільний дзвоник першокласники подарували випускникам символічні дзвіночки.
На святі останнього дзвоника панувала особлива святкова атмосфера, сповнена гарного настрою та приємних емоцій.
По завершенню урочистого заходу, для всіх школярів був проведений останній шкільний урок.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

1 коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту