Креативно та енергійно Олевська ЗОШ №2 відсвяткувала останній дзвоник

Сьогодні, 31  травня, майже всі загальноосвітні навчальні заклади відзначають свято останнього дзвоника. Влаштували видовищний захід і в Олевській ЗОШ №2. Як завжди креативно та зі смаком підійшли випускники та організатори дійства до проведення свята.

На святкову лінійку окремо вийшли 4 та 9 класи. Учні 4 класу (класний керівник Світлана Кузьмичова) станцювали веселий танець.

Випускники ж здивували всіх: виїхали на дитячих велосипедах та самокатах. Такий вихід на подвір’я школи, а також повітряні кульки, якими була прикрашена школа та які тримали одинадцятикласники, нагадували присутнім про дитячі роки та час веселих канікул.

Першим привітав учнів, вчителів та батьків із закінченням навчального року директор школи Сергій Бочковський. Разом із завучем Тамарою Булуй він вручив похвальні листи та дипломи 40 учням школи та вчителям.

Від першої вчительки випускників Алли Нікітіної звучали слова побажань на майбутнє, а також її теперішні вихованці, учні 3 класу, подарували для випускників танець.

На святі також був присутній заступник міського голови Олександр Ніколайчук. Він подякував всім, хто брав участь у встановленні рекорду України на Бабиній горі, а також вручив копію диплому від Книги рекордів України та подяку Олевської міської ради за активну участь у даному дійстві. Крім того, він вручив подяки з грошовими нагородами та сувенірною продукцією в еко-сумках працівникам школи, які були найбільше задіяні у підготовці до рекорду: вчителю образотворчого мистецтва та трудового навчання Тетяні Дубровець та бібліотекарю Олені Костюченко.

Від Благодійного фонду Сергія Пашинського Олександр Ніколайчук вручив сертифікат на інтерактивну дошку для класу англійської мови. Його отримала Тетяна Пятницька. Варто зазначити, що її учні часто посідають призові місця у районних та обласних олімпіадах.

Подяки за активну участь в заходах, присвячених Дню геолога, 7 учням та заступнику директора з виховної роботи Ніні Тарасевич вручили голова Олевської міської партійної організації Аграрної партії України Галина Ткач та її заступник Анна Вжесінська.

Представник Благодійного фонду Сергія Пашинського Валентина Корнійчук вручила учениці школи, яка старанно вчиться та займає призові місця у олімпіадах та конкурсах, Анні Пилипчук подарунок.

Слова привітань також звучали від класного керівника випускників Тамари Якименко та від їх батьків, які подарували для вчителів торт, а для школи – необхідний інвентар.

Завершилось свято енергійним запальним танцем від випускників під сучасні пісні та з використанням фаєрів.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту