Відбулось засідання виконавчого комітету

29 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету  Олевської міської ради. Було розглянуто 14 питань.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, які звернулись за допомогою на лікування, ремонт будинку, який був пошкоджений внаслідок негоди, та на поховання рідних. Чотирьом жителям було виділено по 200 грн., одному – 300 грн., вісьмом жителям громади –  по 500 грн. і сімом – по 1000 грн. Загалом було виділено 12 100 грн.

Виконком прийняв рішення про надання житлового будинку дитині-сироті. Будинок в с. Замисловичі, загальною площею 60,5м.кв. належить до комунального житлового фонду Олевської міської ради. Також дитині буде видано ордер на вселення в цей будинок.

Члени виконавчого комітету надали дозвіл на встановлення дитячого майданчика на території дошкільного навчального закладу №35 «Пролісок» в с. Юрове. За ініціативи отця Миколи розробляється концепція екологічного майданчика.

В ході засідання членами виконавчого комітету одноголосно було підтримано та надано дозвіл ФОП Шмату Г. П. на розміщення зовнішньої реклами , рекламних щитів розміром 2,0 м х4,0 м в кількості 4 шт. на межі земельної ділянки  по  вул. Київська.

На виконавчому комітеті було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території Олевської ОТГ. Це дві тополі в с. Варварівка.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення тимчасової споруди  – влаштування автобусної зупинки та реконструкції торгівельного павільйону на земельній ділянці по вул. Свято-Воздвиженська в м. Олевськ. Термін розміщення тимчасової споруди становить три роки.

Крім цього, були розглянуті інші питання: про відшкодування витрат, про затвердження калькуляції, про переведення житлових будинків в нежитлові, про зміну та присвоєння адресних номерів та ін.


Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту