У рамках програми «U–LEAD з Європою» у міській раді відбувся тренінг

4 травня в актовому залі міської розпочався тренінг на тему «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг». Тренінг проводили тренери та працівники Луцького ЦНАПу Оксана Солоха та Тетяна Міщук.

Участь у тренінгу взяли керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник ЦНАПу Леся Павленко, адміністратори ЦНАПу, державні реєстратори, спеціалісти відділів міської ради, виконуючі обов’язки старост сіл Олевської громади та ін.

Під час заходу тренери розповіли про повноваження органів місцевого самоврядування у наданні адміністративних послуг, про порядок надання базових адміністративних послуг і параметри їх якості.

Тренінг відбувається у рамках програми «U–LEAD з Європою» і був цікавим та корисним для кожного. Учасники дізнались про повноваження органів місцевого самоврядування щодо надання адміністративних послуг, моделей у спілкуванні влади з громадянами. Також обговорювали про планування і забудову територій по державним будівельним нормам.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту