У рамках програми «U–LEAD з Європою» в Олевську завершився тренінг

В Олевську завершився тренінг на тему «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг».

Під час заходу тренери презентували програму для працівників органів місцевого самоврядування, адміністраторів ЦНАП та державних реєстраторів, яка складалася з чотирьох тематичних модулів.

Програма була розроблена експертами з адміністративних послуг та включала в себе всі ключові аспекти підготовки працівників для належних високоефективних центрах надання адміністративних послуг.

Тренінгова програма допомогла розкрити теми ролі органів місцевого самоврядування в наданні послуг мешканцям громади, належної організації надання адміністративних послуг, а також ділової етики та взаємодії з відвідувачами центрів надання адміністративних послуг.

Протягом навчання учасники розглядали: специфіку надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах, електронні сервіси і в сфері будівельних дозволів та декларацій, розглянули теми, що стосуються приватизації земельних ділянок, вимоги щодо якості адмін. послуг та інші цікаві та корисні для роботи кожного учасника питання.

Тренінг проходив у рамках програми «U–LEAD з Європою», на якому кожен учасник отримав корисну для себе інформацію. Навчання  проводили досвідчені фахівці в галузі надання адміністративних послуг: Оксана Солоха та Тетяна Міщук, які ділились також своїм досвідом роботи у наданні адмінпослуг.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту