Допомога на відновлення будинку

14 червня в селі Лопатичі сталася пожежа в житловому будинку родини Макарчук Наталії та Ковальчука Миколи, які мають на утримані та виховані трьох прийомних дітей. На його порятунок кинулися і дорослі, і троє синів шкільного віку. Господарі та односельці рятували все, що можна було врятувати. Оперативно відреагували вогнеборці Олевського сектору Управління ДСНС. Внаслідок пожежі знищено частину житлового будинку, меблі, побутову техніку, дитячі речі та майно.

Про надзвичайну ситуацію керівництво Олевської ОТГ повідомила в.о. старости села Наталія Горпиніч. На місце події виїжджали заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, член виконкому Андрій Іванов та народний депутат України Сергій Пашинський та інші.

На прохання господарів напівзруйнованого будинку на місце події також виїхали начальник управління ЖКГ Віктор Ніколайчук, головний архітектор громади Володимир Пятницький та проектант Іван Охремчук.  Фахівці дали заключення, що дерев’яний будинок підлягає відбудові без знесення основної частини. Наразі триває збір необхідних будівельних матеріалів.

Народний депутат Сергій Пашинський надав матеріальну допомогу господині Наталії Макарчук та від імені Благодійного фонду пообіцяв в подальшому надавати посильну допомогу на ліквідацію наслідків пожежі.

До допомоги також долучився пастор церкви євангельських християн-баптистів Валентин.

Найближчим часом додатково надійде допомога від Олевської міської ради з метою якнайшвидшого відновлення будинку та створення умов для проживання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту