Міський голова привітав працівників кооперації з професійним святом

5 липня  в приміщенні Олевської райспоживспілки відбувся захід з нагоди Міжнародного дня кооперації.

Метою цього свята започаткованого 97 років тому є пропаганда кооперативної ідеї, цінностей і принципів кооперації,дієвості кооперативів у вирішенні економічних, соціальних і культурних потреб.

Голова правління Олевської райспоживспілки Ольга Сорока у своєму виступі розповіла історію становлення кооперації  району, шляхи її розвитку та майбутні перспективи. Також висловила слова вдячності за сумлінну працю працівникам апарату райспоживспілки, які сповна віддаються дорученій справі та побажала всім щастя, довголіття, добробуту миру і злагоди.

Міський голова Олег Омельчук також привітав всіх присутніх зі святом та побажав міцного здоров’я, щастя та зажди досягати поставлених цілей і додав, що райспоживспілка завжди може розраховувати на допомогу від органів місцевого самоврядування.

Також Олег Васильович передав грамоту та медаль Верховної Ради України «за заслуги перед Українським народом» голові правління Олевської районної спілки споживчих товариств Житомирської області Ользі Сороці. І від Олевської міської ради вручив подяку та грошову нагороду начальнику відділу економіки Олевської райспоживспілки Ганні Кручко.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту