Міський голова привітав працівників з Днем бухгалтера та аудитора

Сьогодні, 16 липня, в Україні відзначається День бухгалтера та аудитора. З нагоди професійного свята міський голова Олег Омельчук привітав працівників відділу бухгалтерського обліку та звітності, фінансового відділу міської ради та бухгалтерів дошкільних освітніх закладів громади.

Олег Васильович висловив подяку присутнім за високий професіоналізм у їхній нелегкій роботі та побажав міцного здоров’я, щастя, успіхів та наснаги. Також від міської ради вручив грамоти та грошові премії бухгалтерам: ДНЗ №23 «Малятко» с. Зубковичі Марії Гайчені, ЦРД №3 «Золотий ключик» Наталії Торгонській та ДНЗ №35 «Пролісок» с. Юрове Катерині Шиш.

Голова Олевського осередку Благодійного фонду Сергія Пашинського також долучився до привітань. Всім присутнім побажав терпіння, енергії, наснаги і отримувати задоволення від роботи. Бухгалтеру міської ради, у якої в цьому році виповнюється 30 років професійного стажу, Вірі Дорош та начальнику фінансового відділу Катерині Горпиніч вручив нагороди. Також всім присутнім від Благодійного фонду вручив подарунки.

Голова профспілки міської ради Леся Саковець вручила премії з нагоди свята членам профспілки. А керівник профспілки працівників освіти і науки Наталія Яценко бухгалтерам садочків до професійного свята вручила грошові нагороди.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту