Відкриття нового скверу на березі річки Уборть

13 серпня відбулось відкриття нового скверу на березі річки Уборть. Нова зона відпочинку знаходиться у центральній частині міста поблизу архітектурної пам’ятки Свято-Миколаївської церкви, що була побудована у 1596 році.

Було вкладено бруківку, облаштовано сходи уздовж спуску до річки, встановлено лави, столик та смітники. Вся атмосфера нового скверу надихає на приємний відпочинок та споглядання поліської природи. Архітектор скверу – Володимир Пятницький.

Планується, що сквер стане не лише зручним місцем для відпочинку та фотосесій, а й буде гарною локацією для проведення різнопланових заходів та змагань, а в зимову пору – популярним місцем для купання на Водохреща.

В день відкриття у сквері вже відбувся шашковий турнір та змагання з армреслінгу.

Будівельні роботи були профінансовані «Благодійним фондом Сергія Пашинського». В подальшому Олевською міською радою буде продовжено покращення благоустрою.

На відкриття зібрались місцеві жителі та гості міста. Стрічку перерізали міський голова Олег Омельчук, президент «Благодійного фонду Сергія Пашинського» Руслана Пашинська та народний депутат України Сергій Пашинський.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту