Підприємці проводять поточний ремонт дороги

За ініціативи місцевого жителя, депутата міської ради Володимира Халімончука проводиться ямковий ремонт частини автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-05 Контрольно-пропускний пункт «Майдан-Копищенський»-Олевськ-Ємільчине.

 Сьогодні, 19 липня, депутат, працівники ТОВ «Вокер» та небайдужа громадськість працювали на відрізку дороги біля Олевська, поблизу так званого «косого мосту».

Варто зазначити, що за дороги між населеними пунктами відповідає обласна державна адміністрація, зокрема, в Житомирській області – управління дорожнього будівництва та інфраструктури. Дороги державного значення, навіть якщо їх частина походить через населені пункти має ремонтувати та утримувати Державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор».

Олевська міська рада неодноразово зверталася з проханням утримувати дороги між населеними пунктами в належному стані. Декілька місяців тому надійшла відповідь: коштів на капітальний та поточний ремонт даного відрізку автодороги на 2019 рік не передбачено (лист-відповідь додається).

Депутат Володимир Халімончук прокоментував, що від даного відрізку дороги вони планують відремонтувати ще дорогу в напрямку с. Соснівка та біля с. Варварівка. За словами Володимира Халімончука, фінансування робіт та забезпечення необхідною технікою здійснюється за рахунок мережі заправок «UPG» та його власного підприємства «Вокер». Як зазначив депутат, не всі люди, які ремонтують сьогодні дорогу отримують зарплатню – частина з них працює на громадських засадах.

«Я знаю, що завтра вже буде пізно це робити. На наступний рік дороги можуть бути взагалі розбиті. А так, трохи окультурити дороги, їх підлатати – це робиться сьогодні не для якогось піару, а для людей. Тут їздять і бідні, і багаті. Всім буде добре їхати по цій дорозі, бо це спільна справа. Чим раніше ми її зробимо, тим краще це буде для нас», – додав Володимир Халімончук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту