Виконком створив комісію з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету

На засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення про створення комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету. Мета даної Комісії – сприяння вирішення питань щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, в тому числі дітей з інвалідністю, які потребують поліпшення житлових умов.

Крім того, було затверджено склад комісії та відповідне Положення.

До складу комісії увійшли заступник міського голови Яків Осипчук (голова комісії), директор КУ «Центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді Олевської міської ради» Світлана Орищук (заступник голови комісії), головний спеціаліст з питань захисту дітей Наталія Скумін (секретар комісії), начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Ніколайчук, начальник юридичного відділу Андрій Кравченко, заступник начальника фінансового відділу Олеся Ковальчук, спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Ніна Бородавко, начальник служби у справах дітей Олевської райдержадміністрації Галина Орищук (за згодою) та начальник управління праці та соціального захисту населення Олевської райдержадміністрації Ольга Островська (за згодою).

Також на засіданні виконкому затвердили особу з числа дітей позбавлених батьківського піклування для виділення соціального житла, що буде придбане на умовах співфінансування з обласного та місцевого бюджетів.

Нагадаємо, раніше соціальне житло вже було придбане для трьох дітей-сиріт. Двоє отримали ключі від будинків у селах Сущани та Тепениця, а дитині-сироті з одного з сіл громади міський голова Олег Омельчук вручив ключі від квартири в місті Олевськ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту