Передтендерна зустріч по проекту капітального ремонту мереж вуличного освітлення

В залі засідань Олевської міської ради відбулась передтендерна зустріч по проекту «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення Олевської обєднаної територіальної громади». Для впровадження проекту планується використання коштів з кредиту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО). Раніше на офіційному сайті Олевської міської ради  та на сайті публічних закупівель «Prozorro» було оприлюднене запрошення до участі у тендері.

Олевську міську раду представляли начальник відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олег Ковальчук, начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексій Торгонський та спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олександр Новак.

Для учасників передтендерної зустрічі був підготовлений реєстраційний бланк, до якого внесли свої дані чотири компанії: ТОВ «Радій LED», ТОВ «Дорстрой монтаж Київ», ТОВ «Монтажна компанія Титан», ТОВ «ЕКТА-ПРОМ».

Начальник відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олег Ковальчук надав короткий опис обсягу закупівлі, яка буде проводитись, акцентуючи увагу на основних технічних вимогах до виконання робіт та наданого устаткування.

Перш за все дана передтендерна зустріч проводилася для потенційних учасників тендера, де вони змогли поставити всі питання, які у них виникли під час підготовки тендерних пропозицій. Присутні представники міської ради дали відповіді на поставлені конкретні питання. Деякі з них потребують додаткової інформації – такі питання були занотовані для надання вичерпної відповіді пізніше.

В свою чергу, представники міської ради поставили питання й до потенційних учасників тендеру: досвід участі у подібних проектах, існування гарантії на світильники, виконання робіт власними силами чи з залученням підрядів тощо.

За словами начальника відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексія Торгонського, в рамках проекту буде реалізовано 14 об’єктів. Переважна більшість вулиць, зазначених в проекті, знаходиться в селах громади.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту