Позачергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 7 серпня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету на якому розглянули одне питання.

Члени виконкому заслухали та обговорили затвердження списку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку Олевської громади.

Міський голова Олег Омельчук прокоментував: «В Олевську об’єднану територіальну громаду увійшли 21 селищні ради. У нас була 21 черга, тепер ми маємо у підпорядкуванні зробити одну загальну чергу для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа».

В. о старости сіл Стовпинка та Держанівка Микола Кравченко зауважив, що у однієї жительки зараз інше прізвище і його потрібно змінити.

Спеціаліст відділу ЖКГ та цивільного захисту населення Ніна Бородавко відповіла, що дана жителька не надавала відповідні документи для оновлення і тому актуалізація даних не проводилась.

Також Ніна Бородавко додала, щоб внести зміни чи доповнення до облікових справ громадян, які перебувають на квартирному обліку потрібно, щоб житель громади звернувся із заявою та відповідними документами до міської ради. Зміна в документах на черговість не впливає.

Членами виконавчого комітету було одноголосно підтримано дане рішення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту