День села Майдан

30 серпня у Майдані святкували День села. Щоб свято пройшло  на високому рівні й надовго всім запам’яталось, добре попрацювали організатори його проведення.

Керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин побажав пристунім процвітання та добробуту  і вручив подяки та грошові премії від Олевської міської ради чотирьом жителькам села: Ользі Козаченко, Надії Майстер, Євгенії Кисорець, Ользі Пилипчук.

Із теплими словами до своїх односельців звернулась діловод села Майдан Наталія Буднік. Вона привітала присутніх зі святом та подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування та спонсорам свята

В ході святкової програми ніхто не залишився без уваги, згадали про багатодітні родини, тих, які щойно одружилися та тих, у кого за плечима багаторічний сімейний стаж, найстаріших жителів, іменинників – хто святкує день народження у День села та ін.

Концертну програму підготували талановиті жителі Майдану та колективи сільського будинку культури.

Біля будинку культури було організувано розважальну зону для дітей. Там встановили надувну гірку й батут, де гралася малеча, а також продавався попкорн.

Завершився захід святковою дискотекою.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту