Дружбівському НВК виповнилось 40 років

Сьогодні, 2 вересня, більшість навчальних закладів Олевщини відзначають святковою лінійкою День знань. Але для Дружбівського навчально-виховного комплексу це свято особливе, адже сьогодні виповнюється рівно 40 років від початку роботи освітнього закладу.

В честь даного свята лінійку замінив урочистий концерт. У актовому залі НВК зібрались учні, вчителі, батьки, випускники попередніх років. Завітали на свято й гості: голова Олевської ОТГ Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, депутати міської ради Богдан Лозян і Анатолій Повар та ін.

У коридорах освітнього закладу була оформлена тематична фотозона та виставка альбомів випускників різних років.

Голова Олевської ОТГ Олег Омельчук привітав присутніх зі святом, побажав гарних шкільних років, успіхів і наснаги на нові звершення та перемоги. З нагоди свята він вручив навчально-виховному комплексу активну акустичну систему, яка стане в нагоді під час проведень всіх організованих заходів.

Зі святом привітала присутніх і директор Дружбівського НВК Валентина Содель. Вона подякувала всім працівникам освітнього закладу та побажала миру і злагоди присутнім. Привітали НВК й депутати міської ради. Анатолій Повар вручив декілька томів книги про Україну і Європу, а також 1000 гривень. Богдан Лозян подарував школі 2000 грн.

У концертній програмі брали участь талановиті учні навчально-виховного комплексу, вчителі, місцеві виконавці. Особливі овації викликали хореографічні номери від учнів початкових класів. Подякували за постійну підтримку та допомогу в організації свят присутньому на заході директору Олевського ЦХЕТУМу Артему Курбеко.

Цікавим доповненням свята стали презентації про історію школи та відеопривітання від випускників школи минулих років, серед них і жителі селища міського типу, і ті, хто роз’їхався по країні, а є й ті, хто вже проживає в Польщі та США.

День знань у Дружбівському НВК був сповнений цікавими номерами та виступами. Наприкінці концерту ведучі побажали присутнім зібратися на сторічний ювілей цього закладу.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту